Olé, vanaf 15 november organiseert MAAKbar opnieuw textielactiviteiten in ons nieuwe TextielLab, Tiensevest 60 lokaal 301 te Leuven. We vliegen er direct in met een gevarieerd programma.

Textiel Repair Café

Hier helpen we je graag om jouw kleding of textiel te herstellen. Vrijwillige naaisters geven je advies en herstellen samen met jou de kleding. Dit alles tegen een vrije bijdrage. Iedere 3de zaterdag van de maand van 10u tot 16u.

Check en deel de Facebookevents:

 

BruZelle NaaiMoment

Samen stoffen zakjes uit preloved- stof maken voor BruZelle in het TextielLab van MAAKbar = samen solidair tegen menstruatie-armoede. Vanaf nu kan het maandelijks op de 3e maandag van de maand van 14u - 16u. Je kan stofjes knippen, strijken, stikken.

Check en deel de Facebookevents:

 

Open NaaiAtelier

Ja kan al overweg met de naaimachine, maar wilt liever in gezelschap verder werken aan je naaiprojectje op je eigen tempo. Dan is het Open NaaiAtelier van MAAKbar iets voor jou.
We vragen een bijdrage van min 2 euro voor het gebruik van de ruimte de naaimachines en een drankje.
 
'Tijd voor mezelf'-naaicursus ism Femma

Je leert naaien met de naaimachine via kleine naaiprojectjes ( geen kledij). Alles is ter plaatse: naaimachines, stof, garen en andere benodigdheden.

Een lesgeefster van Femma, die ook vrijwilligster is van MAAKbar en onze ‘spirit’ dus goed begrijpt, helpt je op weg. Ook mensen met een beperkte kennis van het Nederlands zijn welkom.

Een reeks van 6 lessen op dinsdagvoormiddag die start op 11 januari en eindigt op 15 februari 2022.

Inschrijvingsgeld: 30 euro - met reductie-Uitpas: 6 euro

Alle info en inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.