MAAKbar geeft festivaltenten een tweede leven

Geen tent om deze zomer er even op uit te trekken? Geen probleem. Bij MAAKbar kan je vanaf nu ook tenten uitlenen.

De tenten stonden eerder op zomerfestivals en werden door hun eigenaars achtergelaten. Vrijwilligers van CAMP2CAMP, een sociaal project uit de provincie Antwerpen, verzamelden ze. Een dertigtal weestenten liggen nu bij MAAKbar te wachten op kampeerders.

De kostprijs voor leden van MAAKbar bedraagt 20€ per week. Leuvenaars met recht op een verhoogde tegemoetkoming kunnen tenten uitlenen aan 4€ per week (te checken via de UITpas). Lid worden van MAAKbar kan al vanaf 10€.

Reserveer je tent hier

Vragen? Mail dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    

 

MAAKbar in vakantiemodus


Vanaf 11 juli gaan we in vakantiemodus. Je kan dan enkel nog gereedschap of tenten uitlenen en terugbrengen op woensdag van 17 tot 19u en op zaterdag van 11 tot 13u. 

Hoe leen je tenten of gereedschap uit? 
Je reserveert het gewenste materiaal hier. Wij ontsmetten het materiaal en je komt het oppikken tijdens de openingsuren.
Al lid van MAAKbar, dan kan je onmiddellijk reserveren.
Nog geen lid? Stuur een mail met naam, adres, mailadres en telefoonnummer naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef aan welk lidmaatschap je verkiest.
Stort het bedrag op rekening BE 61 9730 1900 0617

  • Word CORONA-lid voor 1 maand, kostprijs is 10€
  • Word CORONA-lid voor 6 maand, kostprijs is 20€
  • Speel op safe. Word voor één jaar lid van de gereedschappenbib MAAKbar, kostprijs 30€

Corona afspraken
Kom alleen naar MAAKbar, er mag maar één persoon naar boven of beneden op hetzelfde moment. Wacht even buiten als er al iemand binnen is.
Wil je een abonnement aanschaffen, dan betaal je best via storting op ons rekeningnummer of breng gepast geld mee.
Ontsmet steeds je handen, alles zal bij MAAKbar aan de ingang klaar staan.

 

 

Limited Edition unieke mondmaskers

 
MAAKbar wil het leuke aan het veilige koppelen en lanceert DIY-pakketten voor mondmaskers met 3 krachtige spreuken.

Een pakket met materiaal om deze 3 mondmaskers te maken kost 15 euro. Binnen Leuven en deelgemeentes worden deze gratis geleverd door een fietskoerier. Woon je verder, dan bezorgen we het pakket via BPost en kost een pakket 17,50 euro. Bestellen kan via mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De opbrengst van deze actie gaat naar de naaiopleidingen die MAAKbar samen met Femma organiseert voor kwetsbare groepen.